Järki-lehti

Hyvin löydetty!

Järki-lehti on uusi järkevien ihmisten aikakauslehti. Järki-lehti keskittyy ottamaan asioista selvää ja tarjoamaan faktat faktoina. Järki-lehti ei ole kenenkään äänitorvi, vaan pyrkii ideologioiden ja valmiiden vastauksien sijaan tarjoamaan mielenkiintoista ja ajatuksiaherättävää luettavaa kenelle tahansa.

Open Close

Yhteystiedot

Järki-lehteen saa parhaiten yhteyden sähköpostilla.

Päätoimittaja vastaa lehden linjasta ja siitä, että numerot tulevat ulos ajallaan. Lehden kokonaisuutta koskevat kommentit, ehdotukset ja suorat juttuvinkit kannattaa lähettää päätoimittajalle:

paatoimittaja(at)jarkilehti.fi

Oliko joku juttu erityisen hyvä tai erityisen huono? Risuja, ruusuja, oikaisuja ja viestejä toimitukselle voi lähettää seuraavaan osoitteeseen:

palaute(at)jarkilehti.fi

Oletko kiinnostunut mainostilasta Järki-lehdessä tai onko sinulla muita kaupallisia ehdotuksia?

markkinointi(at)jarkilehti.fi

 

Haluatko kirjoituksesi julkaistavan Järki-lehden lukijapalstalla? Voit lähettää sen osoitteeseen Yleisonosasto(at)jarkilehti.fi. Kirjoituksen muodolla tai pituudella ei ole rajoituksia. Toimittakaa tekstit mieluiten suoraan sähköpostiin kirjoitettuna, niin niiden avaamisessa ei voi tulla ongelmia. Järki-lehti varaa oikeuden oikolukea ja tarvittaessa lyhentää lähetettyjä tekstejä.

yleisonosasto(at)jarkilehti.fi

 

Kaikkia juttuja voi myös kommentoida suoraan. Jos haluat esittää palautteen vain toimitukselle, silloin sähköposti on hyvä vaihtoehto. Muuten suosikaa kommenttimahdollisuutta, jotta muutkin lukijat voivat osallistua keskusteluun!

 

Kommentit on suljettu.