Järki-lehti

Hyvin löydetty!

Järki-lehti on uusi järkevien ihmisten aikakauslehti. Järki-lehti keskittyy ottamaan asioista selvää ja tarjoamaan faktat faktoina. Järki-lehti ei ole kenenkään äänitorvi, vaan pyrkii ideologioiden ja valmiiden vastauksien sijaan tarjoamaan mielenkiintoista ja ajatuksiaherättävää luettavaa kenelle tahansa.

Open Close

Mikä Järki?

  • Mikä on Järki-lehti?

Järki on uusi, kokonaan Internetissä julkaistava aikakauslehti. Järki on yleisaikakauslehti, eikä se keskity mihinkään tiettyihin aiheisiin, vaan syleilee koko maailmaa parhaansa mukaan.

  • Kuinka usein Järki-lehti ilmestyy?

Järki-lehti ilmestyy alustavasti kerran kuukaudessa. Kesällä saatamme pitää lomaa.

  • Onko Järki-lehdellä joku agenda tai poliittinen kanta?

Järki keskittyy nimensä mukaisesta katsomaan asioita järjen ja tosiasioiden perusteella. Järki-lehden konseptiin ei kuulu toistella yhdenkään poliittisen puolueen, uskonnon tai eturyhmän sanelemia valmiita vastauksia.

  • Ketkä Järki-lehteä tekevät?

Me innostuneet vapaaehtoiset. Tällä hetkellä yhdellekään henkilölle ei makseta palkkaa Järki-lehden tekemisestä. Lehteä tehdään rakkaudesta kirjoittamiseen ja halusta nostaa esiin sellaisia asioita ja näkökulmia, joita valtamedia ei syystä tai toisesta ole kiinnostunut esittelemään.

  • Ketkä omistavat Järki-lehteen tuotetun materiaalin?

Kukin toimittaja ja avustaja omistaa itse kaiken, mitä häneltä Järki-lehdessä julkaistaan. Ellei kirjoittaja toisin halua, Järki-lehden jutut julkaistaan Creative Commons -lisenssillä (CC BY 3.0). Se tarkoittaa sitä, että kunhan alkuperäinen lähde ja tekijä kerrotaan, niin juttuja ja kuvia saa käyttää vapaasti ja vaikka painaa suoraan omaan lehteensä. Se olisi meistä vain hienoa!

  • Kuulostaa hienolta, miten pääsen mukaan!

Ota vaikka suoraan yhteyttä osoitteeseen paatoimittaja@jarkilehti.fi, niin katsotaan olisiko meillä toisillemme annettavaa!

  • Kuka julkaisee Järki-lehteä?

Järki-lehteä julkaisee Kustannusosakeyhtiö Vapaus.

Kommentit on suljettu.